începe weekend-ul crăciunului. spectacole, concerte și multe evenimente la sibiu și șelimbăr

Începe minivacanța de Crăciun, și la fel ca în fiecare final de săptămână, la Sibiu nu ai cum să te plictisești. Mai mult, Târgul de Crăciun din Șelimbăr vă așteaptă vineri la un concert de colinde, iar sâmbătă pe scena de aici concertează Andra Gogan și Iuliana Beregoi.

Concerte de top, patinoar în aer liber și multă distracție la Târgul de Crăciun Șelimbăr
Primăria Șelimbăr organizează pentru șelimbăreni și sibieni deopotrivă un Târg de Crăciun, dar și un patinoar cu intrare liberă. Iuliana Beregoi, Andra Gogan, Alina Eremia și Feli concertează în cadrul Târgului de Crăciun. începe weekend-ul crăciunului. spectacole, concerte și multe evenimente la sibiu și șelimbărPe scena târgului va avea loc și un concert de colinde. Startul este dat de un concert de colinde cu artiștii Traian Stoiță, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Ionela Sterp,Grupul Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grupul Instrumental – dirijor Mihai Tarcea, susțin un super spectacole de colinde.

Spectacolul are loc în 22 decembrie, cu începere de la ora 19.00. Pe 23 decembrie copiii și adolescenții primesc un cadou pe măsură în prag de Crăciun. Pe scenă urcă două dintre cele mai populare vedete la ora actuală.

Vorbim de Iuliana Beregoi, considerată a fi ”senzaţia noii generaţii“, dar și de Andra Gogan, starul Disney al României și idolul generației Z.

Concertele celor două vedete au loc pe 23 decembrie cu începere de la ora 18.00. Mai multe DETALII GĂSIȚI AICI.

Program special la Cotton Pub
Cotton Pub a fost recent redeschis după renovare. Așa că distracția din timpul Sărbătorilor este asigurată. Trebuie doar să verificați programul, pentru că este unul special în aceste zile. Astfel, în zilele de 22 și 23 decembrie va fi deschis între orele 22 și 5, urmând ca în data de 24 decembrie să fie închis. Distracția se reia în prima și a doua zi de Crăciun, când va fi deschis între 22 și 5 dimineața. Același program este și în 29 și 30 decembrie. În ultima zi a anului în Cotton Pub va avea loc petrecerea de Revelion, la care se mai găsesc câteva locuri libere. AICI vedeți care e oferta. În prima zi din 2018 Pub-ul va fi închis, iar în data de 2 ianuarie distracția începe la ora 22 și va ține până la ora 5.

Târgul de Crăciun își așteaptă vizitatorii. Aceste ultime zile vor fi magice, așa că dacă cumva nu ați ajuns până acum în Piața Mare, e momentul. Aici aflați surprizele pregătite.

Vineri, de la ora 18, la Librăria Habitus va avea loc Conferința ”Cosmosul între vis și explorare” ce îi aduce în dialog pe Constantin Chiriac și Dumitru Prunariu, primul cosmonaut român care a zburat în spațiul cosmic, în cadrul misiunii Soiuz 40 ce a durat 7 zile, 20 de ore și 42 de minute.

De veghe la Taj Mahal” de Rajiv Joseph este piesa ce se va juca vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Regia este semnată de Radu Alexandru Nica. Un bilet costă 15 și 20 de lei.

Dacă nu ați terminat cumpărăturile pentru sărbători, puteți da o raită prin marile magazine din Sibiu. Au un program special, pe care îl găsiți aici.

Și Piața de la Sala Transilvania este deschisă după un orar special, despre care aflați aici.

Ultima oră

Comentariul meu