update video foto accident la copșa mică. persoană încarcerată a murit la spital

Un elicopter SMURD a fost solicitat, vineri, pentru a prelua un rănit grav, dintr-un accident rutier petrecut între două vehicule. Impactul a fost unul frontal şi a avut loc pe Drumul Naţional 14, în localitatea Copşa Mică, judeţul Sibiu

UPDATE 14.46 – Șoferul transportat la Tg Mures a decedat in urma leziunilor suferite.

UPDATE ora 12.35 Un șofer de 26 de ani din Hunedoara se îndrepta către Mediaș, a intrat în depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 75 de ani din Agârbiciu. Traficul a fost deblocat.

ȘTIREA INIȚIALĂ

În urma impactului acesta din urmă a avut picioarele prinse în fiarele mașinii, a fost descarcerat și apoi preluat de un elicopter SMURD, la spitalul din Târgu Mureș.

YouTube video

Traficul este blocat total în zona Copșa Mică după ce în urmă cu scurt timp s-a produs un eveniment de circulație. Două autoturisme s-au lovit frontal.

update video foto accident la copșa mică. persoană încarcerată a murit la spital update video foto accident la copșa mică. persoană încarcerată a murit la spital update video foto accident la copșa mică. persoană încarcerată a murit la spital

Din primele informații două persoane sunt rănite, conștiente, dar una dintre ele este încarcerată.

YouTube video

La fața locului se află un echipaj de la descarcerare, o autospecială cu apă și două ambulanțe SMURD.

Ultima oră

Comentariul meu