scrisoare deschisă către parlamentarii psd sibiu- ”vă îndemn la un dialog sincer și deschis cu protestatarii”
Foto Facebook Va vedem din Sibiu

Radu Popa, un inginer din Sibiu, se numără printre cei care cer socoteală parlamentarilor PSD de Sibiu. Este în asentimentul celor care protestează tăcut de 11 zile în fața sediului PSD din Sibiu, și este la fel de indignat ca și ei că niciunul dintre politicieni nu a fost dispus la dialog. Le-a trimis o scrisoare deschisă, la care, speră el, să primească un răspuns.

”Vă scriu în grup tuturor celor ce aţi fost aleşi pe listele PSD în judeţul Sibiu.
Aceasta este o scrisoare deschisă pe care v-o adresez dumneavoastră domnilor deputaţi
Ioan Terea şi Ovidiu-Ioan Sitterli şi senatori Viorel Arcaş şi Nicolae Avram şi pe care
o să o prezint spre publicare şi presei locale din Sibiu.
Am ales aceasta modalitate de a vă provoca la dialog deoarece pe întreg parcursul anului 2017 am fost ignorat de către toţi dintre domniile voastre atunci când m-am adresat în scris prin e-mail pe adresele dumneavoastră de serviciu de la Camera Deputaţilor sau Senat.
Am văzut şi am fost parte în ultimele zile la o manifestare de civism din partea unor oameni cât se pate de oneşti şi bine intenţionaţi ce se desfăşoară în faţa sediului PSD Sibiu din strada Brukenthal nr.2-4, despre care sunt sigur ca aţi auzit. În tot acest timp oamenii de acolo nu au primit nici un semn din partea dumneavoastră sau a colegilor dumneavoastră. Tot ce au primit au fost acuzaţii nefondate prin intermediul unor comunicate de presă şi a paginii de facebook a PSD Sibiu formulate într-un limbaj de lemn care aduce aminte de începutul anilor ’90 ai secolului trecut. Mă întreb: nu sunteţi oare şi reprezentanţii acestor cetăţeni în Parlament? De ce nu s-a găsit nimeni dispus la un dialog cu aceşti oameni? Sunt convins că ar accepta dialogul în cel mai civilizat mod. Probabil aceşti cetăţeni nu sunt reprezentativi din punct de vedere numeric (electoral), însă vă atrag atenţia ca sunt importanţi din punct de vedere al nivelului de civism şi educaţie, sunt creativi şi deschişi dialogului, sunt cetăţeni care respectă legile şi vor să facem toţi acest lucru şi în viitor, sunt un bun „ferment” al societătii noastre.
Daca pe parcursul acestui an v-am solicitat în van punctul de vedere în legătură cu diferite probleme aflate în discuţie la momentul respectiv în camera Parlamentului din care faceţi parte, de această dată vă solicit răspunsul la o întrebare simpla, de principiu. Sunteţi dispuşi să renunţaţi la aceşti cetăţeni, să nu îi mai reprezentaţi în Parlament? Unde îşi vor găsi aceşti oameni reprezentarea? Vă îndemn pe’ această cale la un dialog sincer şi deschis cu cei pe care îi reprezentaţi, este probabil singura şansă prin care putem progresa.
Vă multumesc si vă doresc Sărbători Fericite alături de familiile dumneavoastră!”, este textul scrisorii deschise”

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cu cine sa faca dialog ? Cu o mie de oameni? Nu sunteti reprezentativi pentru populatia Sibiului Sunteti manipulati, ocupati-va de cumparaturi pentru sarbatori.

  2. Deputatul Siterlli a renuntat la Psd luna trecuta sau poate a trecut la gruparea Ponta.Dar nu va asteptati la aceste slugi ieftine ale PSD-ului sa vina la un dialog civilizat deoarece nu au bun simt educatie si nu-i intereseaza decat sa-si apere interesele si buzunarele.Acest partid este plin de hoti si derbedei care ne-au tras inapoi ani de zile.80 la suta din dosarele de coruptie majora sunt ale membrilor Psd si atunci ma intreb cu cine vreti sa dialogati oameni inteligenti ?Cu posibilii condamnati pentru furt din buzunarul vostru?Sa veniti la spital derbedeilor si sa vedeti cati oameni tineri bolnavi de cancer avem care n-au nici o sansa sa-si vada copii mari din cauza saraciei.Stau in frig pentru ca e tot mai scum gazul,mananca mai mult cartofi pentru ca sunt mai ieftini si merg la servicile care le au sa-si plateasca ratele si impozitele.Si vou nu va pasa decat sa va treaca legile care sa va anuleze dosarele de coruptie.Eu cred ca Dumnezeu e numai unul si n-o sa reusiti sa ne terminati asa cum v-ati propus si cand credeti ca o fiti pe pedestal o sa cadeti .Lumea care v-a votat o sa va dea jos,nu eu care n-am crezut in voi niciodata.Sper ca in aceste zile sa avem un semn ca Dumnezeu n-a uitat definitiv de noi.Va urez sarbatori blestemate sa aveti dragi slugi ordinare ale psd-ului.