Rezultatele concursurilor de la Aeroportul Sibiu – Marius Gîrdea rămâne director general

Aeroportul Internațional Sibiu a afișat rezultatele concursului de selecție pentru funcțiile de director general, economic, operațional și comercial. Marius Gîrdea a întrunit cel mai mare punctaj și rămâne în fruntea aeroportului.

Joi după amiază s-au afișat rezultatele concursului de selecție pentru mai multe funcții de conducere de la Aeroportul Internațional Sibiu. În funcția de director general rămâne în continuare Marius Gîrdea, acesta acumulând un punctaj de 27,33 puncte, față de 22,33 puncte cât a obținut Lupu Valeriu.
Pentru funcția de director economic, cel mai mare punctaj l-a acumulat Popa Silviu (27,66), urmat de Nicoară Ovidiu (27,33). Ghimiș Eugen a avut 23,33 puncte, în timp ce Solomon Marius a strâns doar 15,66 puncte.
Director operațional la Aeroportul Internațional Sibiu o să fie Pleșa Ovidiu Nicolae, acesta fiind declarat admis cu 26 de puncte. Gheorghe Velicu, a strâns doar 23,33 puncte, iar Vasilescu Vladimir a avut 24,66 puncte. Dragoș Patriche acumulează 22,66 puncte.
În fine, director comercial rămâne Ivancea Iulia, cea care a câștigat concursul cu 25,66 puncte. Marinescu Adelina Simona a strâns doar 24 de puncte, iar Belei Traian, 17,66 puncte.

Ultima oră

Comentariul meu