revelion 2018 - ponturi pentru cele mai frumoase petreceri din noaptea de anul nou la sibiu

Mai e puțin până la Revelion, iar planurile sunt în mare făcute. Dacă însă anul acesta v-ați gândit, v-ați răzgândit…iar petrecerea dintre ani încă nu știți unde o veți face, ar trebui să vă cam grăbiți, pentru că au mai rămas foarte puține locuri libere în oraș. Și ca să nu mai pierdeți și mai mult timp cu telefoanele în stânga și-n dreapta în căutarea localului potrivit, vă spunem noi unde mai găsiți locuri libere. Cu condiția să vă hotărâți repede la unul dintre ele, pentru că în curând se vor ocupa și acestea.

Odissea Hall- cel mai nou local
Localul cel mai elegant din Sibiu se inaugurează cu petrecerea de Revelion. Construcția Odissea Hall a fost terminată în urmă cu puțin timp și dacă vă doriți o petrecere elegantă, aici e locul potrivit. Cu siguranță că nu veți regreta, pentru că meniul oferit e unul de top: la ora 21 veți fi serviți cu un aperitiv printre care se vor regăsi terina de ficat de rata cu para caramelizata, frigarui sweet chilli din chiftelute de porc cu anghinare si ardei gras, vol-au-vent cu restbeef, crema de ton, rucola si parmezan, spiedini picante cu mozzareline si rosii confiate. Ceva mai târziu, dar tot în 2017, pe mese vi se va aduce mini frigaruie de crevete Black Tiger cu ananas si crepes cu somon fume.

La miezul nopții vă veți lua la revedere de la 2017 și îl veți întâmpina pe 2018 cu un pahar de șampanie. Apoi, un File de calcan in crusta de cartofi cu seminte, pe pat de dovlecel in sos butter-lemon servit cu garnitura de baby carrots si rondele de praz va fi prima masă a noului an. Până la finalul petrecerii vor mai fi surprize culinare, dar și la open bar-ul pus la dispoziție de organizatori. Prețul pentru acest festin este de 390 de lei pentru un adult și 200 de lei pentru un copil sub 14 ani, pentru care e pregătit un meniu special.revelion 2018 - ponturi pentru cele mai frumoase petreceri din noaptea de anul nou la sibiu

Cu siguranță că atmosfera va fi una perfectă, așa că merită să reveniți și la petrecerea din 1 ianuarie. De la ora 17 va începe o seară românească, atunci când veți fi întâmpinați cu ciorba radauteana acrisoara cu carne de porc, smantana si lamaie. Friptura de porc la tavă și cârnații, precum și sarmalute traditionale in foi de varza acra cu afumatura, mamaliguta si smantana vor întregi meniul tradițional din prima zi a anului. Oferta pentru petrecerea din 1 ianuarie este de 210 lei pentru o persoană. Rezervările se pot face la 0722 375 321 sau 0744 210 769, sau pe adresa info@odissea-events.ro.

Chef de chef în Cotton Pub
Cu siguranță că o mega petrecere va ieși la nou inauguratul Cotton Pub. Mai sunt câteva locuri libere, așa că vă tentăm cu oferta de aici. Pentru că vorbim despre un club, cel mai potrivit este ca meniul să fie oferit sub forma unui bufet suedez. Masa însă va fi plină ochi cu snitel de pui in crustra de parmezan si fulgi de migdale, baghete de cascaval cu ierburi de provence, file de salau parisian, tartine tip canapes cu creveti, crema de branza dulce, miere si nuca, crostini cu prosciutto crudo si mozarella, rulada cu prosciutto cotto si fructe de padure, rulou din piept de curcan cu spanac si branza ricota, iar acestea sunt doar câteva dintre preparate. Vor fi pregătite și mai multe feluri de salate.revelion 2018 - ponturi pentru cele mai frumoase petreceri din noaptea de anul nou la sibiu

Băutură va fi din plin, veți putea alege o sticlă de 700 de ml dintr-un meniu special pregătit, iar băuturile răcoritoare fac și ele parte din ofertă, la fel ca șampania de la miezul nopții.
Prețul petrecerii de Revelion în Cotton Pub este de 220 de lei de persoană, iar dacă ofera sună bine sunați imediat la 0752268866 pentru o rezervare, pentru că locuri libere mai sunt puține.

James Bond Party la Redal Events
Dacă vă doriți o noapte de Revelion ca în filme, la Redal Events se va întâmpla asta. Va trebui neapărat să vă îmbrăcați elegant, pentru că e impus un dress code. Meniul va fi și el pe măsură, pentru că a fot pregăti din timp, în cele mai mici detalii. Gustarea rece va cuprinde coșuleț de salata baby-green și salată waldorf, crackers cu roast beef și sos dijon, cruton de măr verde cu foie gras și dulceață de merișoare, tartar de somon cu ou de prepeliță și icre de păstrăv, curcan cu smochine în crustă de semințe, iar acestea sunt doar o parte dintre preparate. Antreul cald va conține butter fish în crustă de verdețuri, sos de șampanie cu lime și caviar roșu, tagliatelle de orez cu legume. Vor fi servite și sărmăluțe, dar cu umplutură din piept de rață, pe cruton de polenta și bakon sticks, dar și confit din pulpă de iepure.revelion 2018 - ponturi pentru cele mai frumoase petreceri din noaptea de anul nou la sibiu

Invitații se vor putea servi din bufetul cu brânzeturi și din candy bar. Băuturile incluse în preț sunt variate, de la vin , la whisky, la coniac, la cocktail-uri cu sau fără alcool și răcoritoare. Prețul pentru tot pachetul, plus atmosfera garantată este de 350 de lei de persoană. Rezervări se pot face la 0721.261.541. Mai mute detalii găsiți pe www.redalevents.ro .

Dacă însă ați oscilat prea mult între aceste oferte și nu ați mai găsit locuri libere, cu siguranță că în Piața Mare din Sibiu veți mai găsi un locșor și pentru voi. Artiștii invitați să concerteze sunt unul și unul. Rita este cea care va urca prima pe scenă, de la ora 21.30. La ora 22 sunt programați cei de la Domino, iar de la 23.10 Smiley va cânta la Sibiu. La miezul nopții va avea loc tradiționalul foc de artificii, iar la finalul acestuia Inna va fi prima solistă ce va cânta la Sibiu în 2018.

 

Ultima oră

Comentariul meu