video incidentul de la flashmob-ul din piața huet - poliția l-a identificat pe șoferul ce a acroșat un om

Incidentul de la flashmob-ul de miercuri de la prânz, a intrat în atenția poliției. A fost identificat șoferul mașinii, un sibian în vârstă de 50 de ani. Pe filmarea în format 360 făcută de Ora de Sibiu se observă clar tot incidentul.

Șoferul care a acroșat ușor un participant la flashmob-ul avut loc miercuri în fața sediului PSD, a intrat în vizorul poliției. Este vorba e un bărbat în vârstă de 50 de ani, originar din Sibiu. Deocamdată nici șoferul nu a depus vreo plângere după ce mașina i-a fost lovită cu picioarele și pumnii de câțiva protestatari și nici tânărul care a fost acroșat nu a depus o plângere oficială. Poliția s-a autosesizat și face cercetări. ’’Se fac în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor implicate și stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul’’, spune Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Pe imagini la minutul 20.10 se poate observa cum șoferul cu mașina roșie vine grăbit, se bagă în fața unui Matiz care a oprit să treacă oameni, iar apoi claxonează și dă să treacă mai departe. În acel moment acroșează un protestarar, iar apoi merge vădit grăbit spre ieșirea din Piața Huet. Câțiva dintre participanții la flashmob lovesc și ei mașina cu piciorul și cu pumnul.

Ultima oră

Comentariul meu