video - foto incident la flashmob-ul din fața psd sibiu. protestatar acroșat de o mașină

Mișcarea ”Vă vedem din Sibiu” a continuat miercuri cu al 10-flashmob tăcut în fața sediului PSD Sibiu. Spre deosebire de alte dăți, când totul s-a petrecut fără incidente, miercuri spiritele s-au încins după ce o mașină a trecut prin mulțime și l-a acroșat pe unul dintre cei prezenți la protest.

Sibienii aflați în fața sediului PSD au fost nemulțumiți de felul în care jandarmii au reacționat și spun că astfel de manifestări trebuie să rămână în continuare pașnice.

”Un conducător auto a forțat trecerea prin mulțimea care era la un protest pașnic. Nu mi se pare normal, pentru că eu de patru ani scot autorizații pentru proteste și mi se spune că beneficiem de protecția jandarmilor și a poliției și nu înțeleg de ce nu a fost oprit. Data viitoare va intra în plin și ce o să facem, stăm și ne uităm la el, dăm curs la instigări? E important să se știe că sunt proteste și că sunt pașnice”, a spus doru Apostol, unul dintre participanții la protest.

YouTube video

După incident, la fața locului a ajuns și un echipaj de la Poliția rutieră care a stat de vorbă cu cei implicați.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Cinste celor care sau ferit din calea masinii , rusine celor care au lovit masina .
    Eu daca as fii in loc proprietarului masinii as face plangere penala organizatorului demonstratiei , politia trebuia sa se sesizeze din oficiu , deoarece in nici o lege nu iti da voie sa blochezi caile de acces (trotuare , drumuri de acces de la si din proprietate) chiar daca ai autorizatie pentru demonstratie .
    Garantez ca in aprobarea de demonstratie nu este scris ca este voie sa blocheze trotuarele si soseaua .
    Deci in afara de propietarul masini , politie ar putea sa faca plangere si cei din conducerea PSD Sibiu .
    In cazul in care este aprobat sa se ocupe trotuarul sau soseau atunci si conducerea Primariei Sibiu are parte de vina la ce sa petrecut .

  2. Domnule Doru e adevarat ca va luptati pentru o clauza buna , dar in momentul care a inaintat masina care vroia sa iasa din Piata Huet de ce demonstranti nu sau ferit ?
    Poate omul avea o urgenta .
    Cum ati spus de 4 ani organizati demonstratii , oare cine va suustine , unde aveti cartea de munca platita si de cine ?
    Sa dai cu piciorul in bunul omului e ca si cum da guvernul cu legile .
    Bine ca nu ati gasit un zmardoi sa va intinda pe jos prin piata .