McDonald's despre mizeria din restaurantul de la Șelimbăr - Explicațiile oficiale

McDonald’s România a venit cu explicații despre situația în care s-a aflat zilele trecute restaurantul aflat la ieșirea din Sibiu spre Brașov. Reprezentanții companiei spun că mizeria s-a acumulat datorită a două grupuri de turiști aflați în restaurant.

Materialul prezintat de ora de Sibiu este calificat ca un accident de către McDonald’s. ’’Materialul prezintă imagini din restaurant, care ilustreaza ambalaje goale ale produselor noastre, lasate in urma de unii dintre clientii restaurantului’’, spun aceștia.
VEZI AICI FOTO ȘI DETALII CU SITUAȚIA SEMNALATĂ DE ORA DE SIBIU
Cei de la McDonald’s spun că gunoiul s-a strâns pentru că au fost grupuri mari de turiști în locație. ’’Situatia descrisa este una cu totul exceptionala – fotografiile au fost realizate in urma vizitei in restaurant a doua grupuri foarte mari de turisti care au venit sa ia masa la McDonald’s. Fotografiile au fost facute imediat dupa plecarea turistilor, pana sa se poata face curatenie. Colegii nostri respecta standarde inalte in ceea ce priveste asigurarea curateniei in cadrul restaurantelor astfel incat, in toate momentele zilei, clientii nostri sa fie intampinati cum se cuvine. Curatenia si servirea impecabila sunt doua valori de baza in cultura McDonald’s si, prin activitatea noastra de zi cu zi, punem pe primul loc experienta clientilor in restaurante. Regretam situatia prezentata, insa cu siguranta aceasta este o exceptie in restaurantele McDonald’s si, pentru a va asigura de standardele inalte pe care le respecta toti angajatii nostri, va invitam oricand la un tur al bucatariei si restaurantului’’, mai spun cei de la McDonald’s în răspunsul înaintat către Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu