nepi negociază cumpărarea terenului unde se va face mall-ul festival centrum

Sud africanii de la NEPI vor să dea lovitura pe piața locală din Sibiu. Aceștia negociază de zor achiziția terenului de la podul Gării, unde ar urma să se construiască primul centru de tip mall din Sibiu.

Propietarii Shopping City Sibiu, centru comercial care de luna viitoare va intra într-un amplu proces de remodelare, negociază în ultima perioadă achiziția terenului pentru care cei de la Primavera Development, companie controlată de familia Tănăsoiu, care a construit mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti, a primit avizele de construcţie pentru mall-ul Festival din Sibiu.nepi negociază cumpărarea terenului unde se va face mall-ul festival centrumEste vorba de terenul fostei fabrici Simerom, aflată lângă podul Gării. Surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu, că tranzacția dintre NEPI și Primavera Development este aproape perfectată și că se mai discută pe marginea câtorva detalii. Cel mai probabil anunțul de achiziție ar urma să fie făcut până la finele acestei luni. Deocamdată nu se știe însă ce vor face cei de la NEPI cu acest teren sau dacă vor amenaja aici un Mall.
Reamintim că Primavera Development a primit avizele de construcţie pentru construirea Festival Centrum. nepi negociază cumpărarea terenului unde se va face mall-ul festival centrumVorbim de un proiect care urma să fie construit pe mai multe nivele, respectiv subsol, parter și două etaje. Centrul va pune la dispoziție peste 45.000 de metri pătrați de spații comerciale, de recreere și nu numai. Vedeți AICI mai multe detalii.

Ultima oră

Comentariul meu