foto video s-au oprit căutările mașinii care ar fi căzut în olt. au fost aduși și scafandrii
Foto Arhivă

Acțiunea de căutare a unei mașini care ar fi căzut în Olt în seara zilei de duminică, au fost sistate de către cei de la ISU. La fața locului au fost aduși și scafandrii de la Hunedoara, dar nici aceștia nu au găsit nimic.

Presupusa mașină căzută în râul Olt în zona Boița, nu a fost găsită nici în cea de a II-a zi de căutări. Nici ajutorul scafandrilor nu a fost îndeajuns, pentru că tot nu a fost găsită mașina. În aceste condiții căutările au fost suspendate și se vor relua marți. Reamintim că duminică seară în jurul orei 23,25, la Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu s-a primit o sesizare prin care un conducător auto semnala faptul că un autoturism care circula pe DN 7 ar fi căzut în râul Olt.foto video s-au oprit căutările mașinii care ar fi căzut în olt. au fost aduși și scafandrii
În fapt, conducătorul auto care a apelat 112 a precizat că, în timp ce se deplasa pe direcția Sibiu – Vâlcea, la km. 248+900 m, în afara localității Boița, a fost depășit de un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, de culoare închisă, condus cu viteză și despre care presupune că ar fi căzut în râul Olt.

YouTube video

Echipajele de poliție rutieră și cele din cadrul I.S.U. Sibiu s-au deplasat în zonă și au demarat căutările până în jurul orei 04,30, fără însă a găsi autoturismul în cauză.
Căutările în albia râului Olt au fost reluate în dimineața zilei de 18 decembrie, începând cu ora 10,30.

YouTube video

Mașina care se presupune că a căzut în Olt este înmatriculată în Bacău
Poliția adresează cetățenilor rugămintea de a semnala orice dispariție sau întârziere nejustificată a persoanei sau persoanelor care s-ar fi putut afla în autoturismul în cauză, marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, prin contactarea de urgență a celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea 112.
’’De asemenea, în ipoteza fericită că evenimentul nu se confirmă, rugăm presupusul conducător auto care a circulat în zona și la ora precizate, să contacteze de urgență Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, telefon 0269/208205’’, spun cei de la IPJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu