foto video mașina căzută în olt nu a fost încă găsită. persoanele presupus dispărute sunt din județul bacău

În data de 17 decembrie, în jurul orei 23,25, la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu s-a primit o sesizare prin care un conducător auto semnala faptul că un autoturism care circula pe DN 7 ar fi căzut în râul Olt.

foto video mașina căzută în olt nu a fost încă găsită. persoanele presupus dispărute sunt din județul bacău foto video mașina căzută în olt nu a fost încă găsită. persoanele presupus dispărute sunt din județul bacău foto video mașina căzută în olt nu a fost încă găsită. persoanele presupus dispărute sunt din județul bacău

În fapt, conducătorul auto care a apelat 112 a precizat că, în timp ce se deplasa pe direcția Sibiu – Vâlcea, la km. 248+900 m, în afara localității Boița, a fost depășit de un autoturism marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, de culoare închisă, condus cu viteză și despre care presupune că ar fi căzut în râul Olt.

Echipajele de poliție rutieră și cele din cadrul I.S.U. Sibiu s-au deplasat în zonă și au demarat căutările până în jurul orei 04,30, fără însă a găsi autoturismul în cauză.
Căutările în albia râului Olt au fost reluate în dimineața zilei de 18 decembrie, începând cu ora 10,30, și sunt în derulare și la ora redactării acestui comunicat, ora 12,00.

YouTube video

În acest context, polițiștii roagă etățenii să semnaleze orice dispariție sau întârziere nejustificată a persoanei sau persoanelor care s-ar fi putut afla în autoturismul în cauză, marca BMW, înmatriculat în județul Bacău, prin contactarea de urgență a celei mai apropiate unități de poliție sau apelarea 112.

YouTube video

De asemenea, în ipoteza fericită că evenimentul nu se confirmă, presupusul conducător auto care a circulat în zona și la ora precizate este rugat să contacteze de urgență Centrul Operațional din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu, telefon 0269/208205.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu