cnair despre autostrada sibiu - pitești: avem în pregătire lansarea licitaților pentru loturile 2, 3 și 4
FOTO arhivă

CNAIR se laudă că printre cele mai importante proiecte de infrastructură lansate anul acesta în se numără Autostrada Sibiu-Pitești, parte importantă a Coridorului IV Pan-European.

Cu o valoare însumată de aproape 2,6 miliarde de lei (aproximativ 570 milioane de euro), ofertele pentru loturile 1 și 5 se află acum în perioada de evaluare, iar anul viitor cele două obiective urmează să intre în faza de proiectare și execuție. CNAIR SA are în pregătire pentru lansarea în licitație publică și documentațiile pentru proiectarea și execuția loturilor 2, 3 si 4 ale acestei autostrăzi, de o importanță majoră pentru economia României.
’’Cu un cost estimat de 3,3 miliarde de euro, autostrada Sibiu-Pitești va completa Coridorul Pan-European, care tranzitează România’’, spun cei de la Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură din România.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. guvern de 2 bani. nu sunt in stare de nimic.este deranjant ca cei care mint cu nonsalanta raman in continuare in functie.poate vor fi taxati la vot?SPER

  2. Aoleo, iar e in pregatire? Tot ,,o pregatesc” de vreo 20 de ani! Hai ciumatilor rosii mai repede, ca si asa ati pus tara asta pe butuci cu totul. Astia stiu doar sa fure si sa minta. Jalnici!