update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-ului

Și Sibiul se alătură protestelor care au loc duminică seara în mai multe orașe din țară și în Capitală. La ora 19.15 în fața magazinului Dumbrava, în ciuda vremii potrivinice, s-au strâns în jur de 200 de persoane și au plecat în marș prin oraș.

UPDATE 5, ora 20.49 – Protestatarii au ajuns înapoi la Dumbrava
Participanții la marșul de protest au ajuns înapoi pe platoul din fața magazinului Dumbrava.

YouTube video

update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-ului

UPDATE 4, ora 20.30 – Coloana se întoarce pe Dumbrăvii
Cei peste 1.000 de protestatari revin spre magazinul Dumbrava. Intră acum pe Calea Dumbrăvii.

update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-ului update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-ului

UPDATE 3, ora 19.58 – Sunt peste 1.000 de oameni acum
Coloana a ajuns pe Mihai Viteazu. Sunt peste 1000 de protestatari. Se scandează împotriva PSD-ului și a actualului Guvern. Se strigă: ”Hoții! Hoții”.

YouTube video

UPDATE 2, ora 19.46 – Crește numărul protestatarilor
Numărul celor care protestează este din ce în ce mai mare. update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-uluiAcum sunt în jur de 600 de oameni. Se strigă printre altele ”Noi nu suntem o nație de hoți”.

UPDATE 1, ora 19.30 – Coloana a plecat prin oraș
S-au strâns în jur de 600 de oameni cu pancarte și cu steaguri tricolore. S-a plecat pe traseul deja devenit tradițional pentru proteste.update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-ului update video foto - protest la sibiu. peste 1.000 de oameni strigă împotriva guvernului și a psd-ului

Sibiul protestează din nou împotriva modificărilor aduse la legile justiției. Protestatarii au pornit în marș pe traseul devenit deja tradițional, respectiv magazinul Dumbrava – Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu – Rahovei și retur.
Se strigă împotriva Guvernului și a PSD-ului. Protestatarii au autorizație pentru acțiunea de duminică seară.
Știrea se actualizează.

Ultima oră

Comentariul meu