începe încă un weekend de poveste la sibiu. evenimente și party-uri de top în oraș
FOTO: Târgul de Crăciun 2017

Finalul de săptămână aduce la Sibiu evenimente pentru toată lumea- party-uri, piese de teatru, spectacole, dar cel mai important- magia Crăciunului. Așa că pregătiți-vă pentru trei zile speciale.

Super party la Cotton Pub
Cel mai cool pub din oraș- Cotton- s-a redeschis, dar petrecerile oficiale sunt programate abia week-end-ul acesta. Este de la sine înțeles că începe seria celor mai tari petreceri, așa că nu e de ratat nimic din ce se întâmplă aici. Vineri și sâmbătă doi DJ de top vor întreține atmosfera, dar despre cine e vorba și cum poți face rost de un loc, citește aici.

începe încă un weekend de poveste la sibiu. evenimente și party-uri de top în oraș

Târgul de Crăciun este în continuare deschis în Piața Mare și își așteaptă vizitatorii. Sunt pregătite o mulțime de surprize,despre care aflați de aici.

Dacă însă încă sunteți în căutarea unui cadou de Crăciun pentru cei dragi, aveți o scăpare- de vineri până duminică are loc Târgul de Hand Made Creative Buzz. Ce puteți cumpăra, aflați de aici.

”Scene dintr-o căsnicie” de Ungmar Bergman este spectacolul prezentat în premieră de secția germană vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Piesa va avea traducere în limba română, iar biletele costă 15 și 20 de lei.

Diana Ribana îi așteaptă pe copiii cu vârsta între 6 și 10 ani la Atelierul de creat povești. Va avea loc la Teatrul Gong sâmbătă de la ora 10 și 12 și va dura 60 de minute. Biletul costă 14 lei.începe încă un weekend de poveste la sibiu. evenimente și party-uri de top în oraș

”Aventurile lui Pinocchio” se joacă în week-end la Teatrul Gong. Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Va avea trei reprezentații: sâmbătă de la ora 11 și 18 și duminică de la ora 11.

”Emigranții” de Slawomir Mrozek este piesa ce se va juca la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte. Durează o oră, biletele costă 15 și 20 de lei. Vor avea loc două reprezentații- sâmbătă și duminică de la ora 20.

Ultima oră

Comentariul meu