psd sibiu un nou comunicat: ”vă vedem” a fost motto-ul vechii securităţi comuniste

Filiala județeană Sibiu anunță vineri într-un comunicat de presă faptul că ”oarecum cu îngrijorare am constat că și astăzi, în zi de doliu pentru țara noastră, încăpățânarea grupului de manifestanți care ocupă abuziv zona pietonală (nu deţin autorizație) din fața sediului PSD Sibiu, nu ține cont de evenimentele istorice și nu respectă pierderea dureroasă a Casei Regale și a românilor”.

PSD-iști continuă atacul la adresa participanților la acțiunea de protest ”Vă vedem din Sibiu” despre care spun că sunt conduși de oameni ascunși și folosesc metode securiste din vremea comunismului. PSD Sibiu mai transmite în comunicatul de vineri faptul că protestul ”Vă vedem din Sibiu” tinde să meargă într-un derizoriu alarmant.
Iată mai jos noul comunicat al PSD Sibiu:
”Lipsa de empatie și de solidaritate în astfel de momente, sunt periculoase pentru o societate modernă. Începe să fie tot mai evident că mişcarea ,,rezist,, este coordonată de oameni ascunși, care își gândesc strategic acțiunile. Metodele lor seamănă izbitor de mult cu vechile tertipuri securiste din vremea comunistă, când fiecare cetățean era urmărit („vă vedem”) de vechea securitate. Ceea ce încearcă această grupare să facă prin manifestațiile sale cu mesajul ,,vă vedem,, readuce în prim plan imaginea vechii securități care acționa abuziv și fără argumente. Astăzi, același grup de protestatari a ales să-și evidențieze mesajul total neinspirat cu ajutorul unor oglizi pe care le-au ținut în brațe și cu ajutorul cărora au încercat să reflecte imaginea sediului nostru. Ținem să le transmitem că protestul tinde să meargă într-un derizoriu alarmant. Primim tot mai multe mesaje de la sibienii şi turiştii care vor să participe la Târgul de Crăciun din zonă şi care sunt deranjaţi de aceste mişcări.
Trecând într-un registru mai relaxat, îndrăznim să le dăm un sfat oamenilor ascunşi în spatele protestatarilor, oameni a căror imaginație devine din ce în ce mai dusă în ridicol: atenție cu oglinzile, căci o veche superstiție a românilor spune că, dacă spargi o oglindă urmează 7 ani de GHINION pentru cel care a spart-o. Recent, chiar președintele SUA, în cadrul unui discurs oficial, a făcut referire la mișcarea ,,rezist,, despre care a spus că ,,manifestă împotriva poporului și apare atunci când oameni cu interese oculte încearcă împiedicarea progresului economic al unei ţării”. Donald Trump este liderul celui mai puternic stat de pe planetă, iar Statele Unite sunt un reper al democrației mondiale. Declarația președintelui american a ironizat în același timp manifestațiile penibile ale acestor indivizi care se ambiționează să reînvie un mesaj demult apus.

Ultima oră

Comentariul meu