hotelul de gheață de la bâlea lac este aproape gata. se deschide în curând

Lucrările de construcție ale Hotelului de Gheață sunt în curs de finalizare așa cum era de așteptat. Deschiderea pentru vizitare și cazare are loc în data de 23 decembrie.

Variațiile bruște de temperatură din județul Sibiu nu au întârziat construcția de la Bâlea Lac a celui mai mare proiect de iarnă din întreaga țară. Chiar dacă anul acesta căldura a fost o provocare în plus pentru ridicarea Hotelului de Gheață, cu forțele unite vom reuși să terminăm în timp util, spune directorul de marketing Bernhard Moestl.
Partea pozitivă a lucrurilor este că vremea a fost de partea constructorilor care au putut să lucreze în vârf de munte în condiții prielnice și favorabile lor: fără ceață și mult viscol!
Așa cum era de așteptat în următoarele zile îți vor face apariția tinerii arhitecți ai facultățiilor de arhitectură din întreaga țară, care au fost nominalizați pentru crearea design-urilor camerelor Hotelului de Gheață și care vor da o eleganță și un suflu vivificator adolescentin acestui minunat proiect. Încununarea acestui proiect se va face prin deschiderea pentru vizitare și cazare începând cu data de 23 decembrie.

Ultima oră

Comentariul meu