două mașini sparte într-o singură zi la sibiu. polițiștii sunt pe urmele hoților
Foto Arhiva

Miercuri, doi sibieni au sesizat Inspectoratul de Poliție al Jud. Sibiu despre faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din autoturismele parcate pe raza municipiului Sibiu.

În fapt, în jurul orei 09,00, o sibiancă a reclamat faptul că, între orele 08,00 – 09,00, geamul portierei stânga față a autoturismului său a fost spart, iar din interior a fost sustras un portmoneu conținând documente personale și bani, prejudiciul creat ridicându-se la suma de 1.200 de lei.
La locul producerii incidentului, polițiștilor li s-au confirmat cele sesizate, un aspect semnificativ al circumstanțelor producerii fiind faptul că, la coborârea din autoturism, proprietara a lăsat portmoneul pe scaunul dreapta față, la vedere.
În cauză, a fost deschis un dosar penal de cercetare in – rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tot în jurul orei 09,00, un alt sibian a reclamat faptul că, în timpul nopții, oglinzile laterale ale autoturismului său au fost sustrase în timp ce mașina era parcată pe strada Nicolae Iorga. Prejudiciul creat se ridică la suma de 2.500 de lei.
În cauză, a fost deschis un dosar penal de cercetare in – rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
În ambele situații, polițiștii desfășoară activități de identificare și prindere a autorilor în vederea aplicării măsurilor legale care se impun.

Ultima oră

Comentariul meu