csu a nimicit mureșul. sibiul a învins clar cu 91-59

Sibiul a făcut scor vineri seară cu echipa care în sezonul trecut s-a lăsat greu învinsă în play-off. Echipa lui Dan Fleșeriu s-a impus cu 91-59 (31-19, 20-11, 27-14, 13-15), după un meci în care oaspeții au jucat extrem de slab.

Fanii lui CSU au avut parte vineri seară de un antrenament cu public. Asta pentru că mureșenii au venit la Sibiu cu o echipă fără jucătorii de valoare din sezonul trecut, oaspeții trecând printr-o perioadă extrem de dificilă în acest sezon.
În aceste condiții s-a pus doar problema diferenței la care se vor impune Laser&Co. De altfel antrenorul Dan Fleșeriu și-a permis să odihnească mulți titulari și să dea minute de joc rezervelor.
S-a terminat 91-59, iar sibienii se gândesc deja la următorul meci.

CSU:
Paliciuc 21, Dragoste 6, Laser 10, Pratt 10, Petica 6, Brosser 9, Cooper 2, Davis 16, Kinnard 11.

Dan Fleșeriu: Am încercat să dau minute tuturor jucătorilor
’’Din păcate un meci mai ușor decât sunt de obicei cu Mureșul. Au jucat fără cei doi străini.. Au probleme și nu aș vrea să fiu vreodată în pielea lor. Am încercat să dau minute cât mai multe tuturor jucătorilor. (..) Să vedem dacă o să și aprecieze și să joace cât mai bine.. (..) Ar trebui să fim mai atenți la aruncările de trei puncte și să valorificăm mai bine lucrul acesta’’, a spus după meci antrenorul Dan Fleșeriu’’, a spus după meci antrenorul Dan Fleșeriu.

Ultima oră

Comentariul meu