atenție unde vă ușurați. adolescentă filmată pe aleea frații buzești

O tânără a fost filmată cum își face nevoile într-o parcare din municipiul Sibiu, chiar în văzul lumii, lângă o mașină.

Un cititor ne-a trimis imaginile surprinse marți, 12 decembrie, în jurul orei 16.05. O adolescentă a fost filmată în timp ce își făcea nevoile într-o parcare de pe Aleea Frații Buzești, lângă o mașină. După câteva minute, fata aruncă o pungă de hârtie sub mașină, se ridică nestingherită, își ia rucsacul și pleacă mai departe.

YouTube video

Totul s-a întâmplat la câțiva metri de un șofer care parcase mașina și vorbea la telefon.

Ultima oră

Participă la discuție

7 Commentarii

  1. Asta e stire? – In primul rand sunt necesare mai multe toalete publice in orase, pt ca oamenii si copiii sa isi poata face nevoile linistiti. In al doilea rand nu este permis sa postati imagini de genul asta cu MINORI fara acrodul parintilor, aproape ca va incadrati intr-o sectiune a codului penal. -In locul vostru as sterge urgent aceasta „non stire” si as face un articol serios despre necesitatea toaletelor publice in fiecare cartier . Reveniti la realitate, sunteti oameni seriosi cu studii sau sunteti luati de pe la circ si adusi in redactie, pusi sa scrie aiureli? Scrieti despre lucruri folositoare, constructive…

  2. ce-a facut atat de grav ca s-a usurat, fata? a furat de undeva ceva, a omorat pe cineva??????? doamne fereste. daca ai o urgenta domnule „ziarist”, as vrea sa te prind si sa te filmez. Chiar te urmaresc, sa stii. sa dea domnu ca urgenta aia sa vina in plin centru, sa n-ai nici blocuri, tufisuri ,etc. fereasca sfantu, ce stire de c…t.

  3. Asta-i stire,dom’le? Mi-ar fi rusine daca te numesti ziarist, publici o asemenea „stire”. Te-ai devalorizat tu ca „jurnalist” aflat in slujba interesului public sa vii sa ne prezinti un asemenea „fenomen”. Mai stai la colt , poate mai apar si altii si cu „nevoi” mai mari. Sper ca esti platit bine pt asta. Ne dezgusti.

  4. Mda… lipsa de educatie. nu mai putea astepta si ea pana ajungea in centru unde sunt „toate cele doua” toalete publice din oras. Sau „singura” toaleta… nici nu mai stiu. Probabil ca o sa sariti, ca mai stiti voi inca vreo doua. Dar, oricum stam jalnic la capitolul asta.