Undă verde pentru remodelarea Shopping City Sibiu. Începe marea transformare
Shopping City va avea două nivele și o înălțime de 30 de metri, dar și o parcare supraterană

Administrația locală din Șelimbăr a aprobat zilele trecute noul PUZ pentru Shopping City Sibiu, astfel că remodelaerea Mall-ului poate începe. Surse din piață au explicat pentru Ora de Sibiu, că lucrările vor fi demarate din ianuarie 2018.

Noul PUZ+RLU ”Remodelare centru comercial Shopping City și extindere, înălțime maximă 30 ml”, a fost aprobat în ședința Consiliului Local Șelimbăr din 8 decembrie.
La începutul anului, Primăria Șelimbăr a emis avizul de inițiere pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal pentru ”Remodelare centru comercial Shopping City Sibiu și extindere, înălțime maximă 30 ml”, iar acesta a fost încheiat abia la sfârșitul lunii trecute anunță Primăria Șelimbăr pe pagina oficială de web.

Undă verde pentru remodelarea Shopping City Sibiu. Începe marea transformare
Parcarea din zona Carrefour și Auchan va fi ușor reconfigurată

Mall remodelat complet
La finalizarea procesului de reconfigurare, Shopping City Sibiu va acoperi o suprafață totală de aproximativ 90.000 de metri pătrați, iar modernizarea va viza o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați.Undă verde pentru remodelarea Shopping City Sibiu. Începe marea transformarePrin noul PUZ se are în vedere obligația proprietarilor de a reglementa juridic suprafețele de teren ce urmează a fi cedate în vederea realizării/extinderii acceselor pietonale și a străzilor propuse pentru a fi create conform PUG Șelimbăr, pentru fiecare parcelă în parte.

Undă verde pentru remodelarea Shopping City Sibiu. Începe marea transformare
Accesul la viitorul Mall se va face printr-o intrare dinspre Carrefour.

Totodată, se are în vedere cedarea suprafețelor de teren în favoarea comunei Șelimbăr necesare realizării extinderii străzilor propuse prin PUZ, iar ”lucrările de branșare la rețelele edilitare publice se vor efectua de către investitor pe cheltuiala acestuia. Rețelele prevăzute, indiferent de modul de finanțare intră în proprietatea publică. Străzile nou propuse prin PUZ vor fi alcătuite din trotuar cu lățimea de 1,20 m, două benzi de circulație cu lățimea de 3,5 metri fiecare, trotuar cu lățimea de 1,2 metri”, se arată în documentație.

Ultima oră

Comentariul meu