VIDEO - Starbucks confirmă deschiderea a încă unei cafenele la Sibiu

După ce s-a deschis de curând prima cafenea Starbucks din Sibiu, cel mai probabil din a II-a parte a anului viitor, o a II-a astfel de locație va fi inaugurată. De data aceasta vorbim de o cafenea în zona Shopping City Sibiu.

Cafeneaua deschisă pe 8 decembrie în Piața Mare nu va fi singura ce va funcționa în zona Sibiului. ”Încercăm de câțiva ani să ajungem la Sibiu. Ne bucurăm că am reușit în sfârșit. Am vrut să fim în Piața Mare, pentru că aici au loc toate evenimentele din oraș, și uite că am reușit”, spune Dana Cristina Pasol, marketing manager Starbucks România.VIDEO - Starbucks confirmă deschiderea a încă unei cafenele la Sibiu
Legat de o a II-a locație în zona Sibiului, reprezentanta Starbucks spune că ”Cu NEPI avem o relație foarte bună. Cred că avem în toate locațiile lor din România. Cu siguranță că ne gândim să deschidem o cafenea și în Shopping City la Sibiu”, a mai spus Dana Cristina Pasol, marketing manager Starbucks România.

YouTube video

De altfel se pare că negocierile dintre cele două părți sunt finalizate de ceva vreme, iar acum se aștepată demararea lucrărilor de modernizare a mall-ului, modernizare ce ar urma să fie realizată în prima parte a anului viitor.

Ultima oră

Comentariul meu