video - foto protestul ’’vă vedem din sibiu’’, continuă. zeci de oameni în fața sediului psd

Numărul participanților la protestul mut care a început luni la ora prânzului, a crescut din nou după ce legea privind statutul magistraţilor şi modificarea legii ANI au fost adoptate de Camera Deputaţilor.

Protestul, la care la ora prânzului participau în jur de 60 de persoane, continuă în fața sediului PSD Sibiu. Acțiunea de protest a fost organizată pe Facebook, pe contul ”Vă vedem din Sibiu”.
”Suntem în faţa sediului PSD din Sibiu. Am pornit un sit-in care va dura cel puţin 24 de ore. Suntem împotriva modificării legilor justiţiei de către infractori. Cer deputaţilor şi senatorilor de Sibiu să voteze împotriva acestor legi, care necesită dezbatere îndelungată şi ascultarea tuturor părţilor implicate. #vavedemdinsibiu”, anunţă organizatorii. Aceştia invită toţi sibienii să ia parte la acţiunea de protest.
”Ne-am luat două zile libere şi stăm în faţa lor. Oricine are chef de o poveste e binevenit”, scrie unul dintre participanţii la protest.

Manifestanţii vor să atragă atenţia asupra modului în care se aprobă legile justiţiei. Sursa video&Foto: Facebook – Vă vedem din Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu