târg de crăciun și patinoar în aer liber la șelimbăr. proiectele sunt pe agenda culturală a comunei

Administrația locală a publicat lista cu proiectele eligibile spre finanțate la cea de a II-a sesiune de selecție a proiectelor pe Agenda Culturală a comunei Șelimbăr. Pe aceasta se regăsește și organizarea unui Târg de Crăciun precum și un proiect pentru patinoar.

Primăria Șelimbăr a anunțat pe pagina sa de web, rezultatele celei de a II-a sesiuni de selecție de proiecte pentru Agenda Culturală a comunei. Vorbim de patru proiecte ce sunt eligibile spre a primi finanțare nerambursabilă din fonduri publice alocate pentru activități culturale nonprofit de interes general.
Printre acestea se numără cel pentru organizarea unui Târg de Crăciun la Șelimbăr, dar și proiectul ”Șelimbăr patinăm împreună?”, proiectul presupunând amenajarea unui patinoar în aer liber pe care se vor desfășura o serie de activități, dar și un spectacol de patinaj artistic.târg de crăciun și patinoar în aer liber la șelimbăr. proiectele sunt pe agenda culturală a comunei
Celelalte două proiecte selectate sunt ”Vin colindătorii” și ”Magia Crăciunului la Șelimbăr”. Bugetul alocat de primărie prin Consiliul Local Șelimbăr este de peste 500.000 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu