momente de reculegere în memoria regelui mihai la spectacolele de la teatrul „gong” din sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu își va adapta programul de evenimente din perioada 14 – 16 decembrie pentru a marca starea de doliu național. Astfel, pe perioada celor trei zile, tricolorul va fi arborat în bernă, iar înainte de toate reprezentațiile programate în această perioadă se va ține un moment de reculegere.

Considerat unul dintre cele mai apreciate spectacole cu marionete ale Teatrului pentru Copii și Tineret din Sibiu, spectacolul „Aventurile lui Pinocchio” este o adaptare după textul omonim al lui Carlo Collodi, scriitor și jurnalist italian. Cunoaștem cu toții povestea marionetei lui Geppetto care a prins viață și peripețiile prin care a trecut până a înțeles că trebuie să fie un băiețel cuminte. Pentru toate faptele rele a fost pedepsit, iar pentru cele bune a primit răsplata meritată. Povestea este completată și de greierașul care i-a fost tot timpul un bun sfătuitor, o adevărată „a doua conștiință”, care veghează mereu asupra acestuia, îndemânându-l să fie bun și ascultător. Producția de la Sibiu este regizată de Lilly Krauss-Kalmár, iar scenografia spectacolului poartă semnătura Ancăi Dumitru Chirulescu. Din distribuția spectacolului fac parte Jenő Major, Angela Páskuy, Monica Baldea, Claudia Stühler, Adrian Prohaska, Daniela Dragomir, Nicolae Suciu, Gabriela Mitrea și Andrei Hansel. Spectacolul are o durată de aproximativ 60 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
Reprezentațiile spectacolului „Aventurile lui Pinocchio” programate joi, 14 decembrie, de la ora 12:00, vineri, 15 decembrie, de la ora 12:00, precum și sâmbătă, 16 decembrie de la orele 11:00 și 18:00, nu vor fi anulate.
Accesul publicului la aceste spectacole se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00), online (teatrulgong.ro, eventim.ro) sau la Librăriile Humanitas. Prețul unui bilet este de 9 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate online și în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu