fără mașini în piața huet și piața mică. vor fi zone pietonale

Municipalitatea sibiană ar putea să restricționeze accesul auto în două dintre cele mai frumoase piețe aflate în centrul istoric. Piața Mică și Piața Huet vor fi exclusiv zone pietonale, odată cu deschiderea parcării subterane de la Gară.

Primarul Astrid Fodor a explicat într-un interviu acordat pentru Ora de Sibiu, că odată cu deschiderea viitoarei parcări din zona Gării, primăria va lua în calcul ca Piața Mică și Piața Huet să rămână zone pietonale. ”A fost atât de frumos în ziua când s-a interzis accesul mașinilor în aceste zone. Avem un patrimoniu extraordinar ce trebuie văzut. Dacă aceste zone vor fi pietonale se vor putea organiza mai ușor și evenimentele culturale, iar din Gară până în centru faci pe jos 7 minute, atât am făcut eu, pe tocuri”, spune primarul.
Viitoarea parcare subterană de la Gară ar urma să aibă cel puțin 300 de locuri, iar lucrările vor fi demarate anul viitor.

Urmăriți mai sus interviul acordat de primarul Astrid Fodor.

Ultima oră

Un răspuns la “Fără mașini în Piața Huet și Piața Mică. Vor fi zone pietonale”

  1. Pai si aprovizionarea la baruri cum o faci??cik p tocuri te dam jos si aducem alt primar..in loc sa faceti locuri de parcare le interziceti

Comments are closed.