update video fc hermannstadt, remiză cu afumați. sibiul termină anul pe locul doi

FC Hermannstadt a fost tinuță în șah de CF Afumați în meciul disputat sâmbătă la prânz pe stadionul Municipal. Sibiul încheie anul cu o remiză pe teren propriu și pe locul secund în liga 1.

Afumațiul și-a anunțat încă de la finele etapei trecute intenția de a acumula măcar un punct în deplasarea de la Sibiu, iar după cum au jucat pe tot parcursul meciului, lucrul acesta s-a și văzut.
Pe un vânt destul de puternic meciul a fost foarte disputat. Sibienii au atacat steril pe alocuri și cu mingi lungi buturile lui Marinescu, iar cele mai clare ocazii au fost de fapt două penaltiuri pe care arbitrul Marian Barbu nu le-a acordat, primul fiind extrem de clar, Patriche făcând henț în suprafața de pedeapsă.
De partea cealaltă ilfovenii au avut și ei câteva ocazii, încă Căbuz a fost de fiecare dată la post.
Partea a II-a a început cu o dominare teritorială a Afumațiului, dar Hermannstadt a echilibrat treptat jocul și s-a năpustit din nou în atac.
Nici una dintre ocazii nu s-a transformat însă și în gol, iar meciul s-a încheiat 0-0. Hermannstadt termină anul pe locul doi, cu 48 de puncte, cu unul mai puțin decât Dunărea Călărași.

FC Hermannstadt:
Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoican, Pamfile – Dâlbea (cpt.), Boboc – Hergheligiu, P. Petrescu, C. Neagu – Bg. Rusu.

CF Afumaţi: Marinescu – Onea, Robicek, Rz. Patriche (cpt.), Perju, Vas. Olariu, Vl. Tudorache, Rz. Avram, Buduroi, Şt. Vasile, Mug. Dedu

Declarații după meci:

Ultima oră

Comentariul meu