weekend magic la sibiu. evenimente de top și redeschiderea celui mai frumos pub din oraș

Week-end-ul începe la Sibiu, din nou învăluit în magie. Atât cea a Crăciunului, cât și cea….a magicienilor, pentru că zilele acestea are loc un festival de acest gen. Așa că atât părinții și copiii vor vor avea ce face, dar și petrecăreții și melomanii.

După mai bine de o lună de zile în care locația de pe Rațiu, numărul 9, a trecut prin transformări majore, Cotton Pub, readuce distracția la nivelul cu care ne-a obișnuit atât de mult în ultimii ani. Când spunem transformări majore, ne referim din toate punctele de vedere. Totul a fost ’’redesenat’’ și aranjat în așa fel încât cine ajunge aici să aibă parte de cele mai bune ’’ingrediente’’ pentru a petrece seri memorabile cu muzică bună, servicii de top și condiții de invidiat. Totul despre marea redeschidere de vineri, aici.

Starbucks se deschide în sfârșit și la Sibiu! Vineri este marea inaugurare, iar informații aflați de aici.

Sibiu Magic Show are loc până în 10 decembrie. Evenimentul de la Teatrul Gong are spectacole pentru toate vârstele, despre care puteți afla de aici.

Târgul de Crăciun din Piața Mare rămâne, evident, atracția principală, așa că nu ezitați să treceți pe acolo. Ce veți găsi, aflați de aici.

Poftă mare în Piața Mică – La Street Food Carousel
Cel mai vizitat targ de Crăciun din tara este anul acesta și mai atractiv deoarece Targul de Craciun din Sibiu ne invită la masa intre 1-10 decembrie. Sibiul gazduieste preț de 10 zile un nou eveniment delicios de Craciun sub numele de Christmas Food Carousel. Mai multe detalii, AICI.

În week-end se taie porcul în Muzeul în Aer Liber. Tradițiile sunt respectate, iar detalii despre ce se va întâmpla acolo aflați de aici. weekend magic la sibiu. evenimente de top și redeschiderea celui mai frumos pub din orașCentrul Cultural German va găzdui în acest final de săptămână proiecții ale unora dintre cele mai bune filme germane. Programul aici.

Spărgătorul de nuci este spectacolul de balet ce va începe vineri seara, de la ora 19, la Sala Thalia, dar și sâmbătă și duminică, de la aceeași oră. Spectacolul a avut premiera mondială la Teatrul Mariinsky Sankt Petersburg în data de 18 decembrie 1892. Durează două ore, cu pauză.

Radu Paraschivescu îşi lansează cel mai nou volum vineri, 8 decembrie, de la ora 18, la Librăria Humanitas de pe strada Nicolae Bălcescu. La evenimentul de prezentare a „Cărţii râsului şi a cercetării. Ce se întâmplă cu creierul dacă înveţi cuvinte noi în timp ce faci sex”, bestseller Humanitas la Gaudeamus 2017, va participa şi poetul Radu Vancu. Lansarea se va încheia cu o sesiune de autografe.

”Omul cel bun din Sîciuan” după B. Brecht se joacă vineri seara, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră și 45 de minute, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Atelierul de…Meșterilit îi așteaptă pe cei mici și sâmbăta aceasta, la Teatrul Gong. Sub îndrumarea Aureliei Călinescu vor avea loc două ateliere, de la ora 10 și 12. Acestea sunt recomandate copiilor între 6 și 10 ani și durează o oră jumătate.weekend magic la sibiu. evenimente de top și redeschiderea celui mai frumos pub din oraș

Teatrul Radu Stanca urează ”Sărbători Fericite” prin spectacolul cu același nume, după textele lui lui Neil LaBute (Furiile, Helter Skelter, Happy Hour). Spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 14 ani. Conține efecte de lumini produse de stroboscop, ce pot declanşa crize persoanelor care suferă de epilepsie fotosenzitivă.

Concertul de Crăciun al Corului Bach din Sibiu va fi susținut la Biserica Evanghelică duminică, de la ora 18. Vor participa o soprană cunoscută și invitați din Germania. Mai multe detalii, aici.

”Martiri” de Marius von Mayenburg este spectacolul de duminică de la Teatrul Radu Stanca. Spectacolul este regizat de Radu Alexandru Nica, este în limba germană, dar va avea traducere în română. Va începe la ora 19, durează o oră și 45 de minute și nu este recomandat tinerilor sub 16 ani.

Ultima oră

Comentariul meu