UPDATE FOTO - Vineri după amiază se deschide cafeneaua Starbucks din Piața Mare

Sibienii nu mai trebuie să bată drumul până la Cluj, Brașov sau București ca să savureze o cafea de la Starbucks. Cafeneaua din Piața Mare se deschide vineri, de la ora 16.00.

UPDATE – Cafenea deschisă mai repede
In jurul orei 13.15,cafeneaua a devenit funcțională.

Știrea inițială
Reprezentanții Starbucks România au anunțat printr-o informare oficială că prima cafenea a acestui lanț la Sibiu se deschide în data de 8 decembrie la ora 16.00. Vorbim de cafeneaua din Piața Mare de la numărul 16, a cărei amenajare a durat mai puțin de două luni de zile.UPDATE FOTO - Vineri după amiază se deschide cafeneaua Starbucks din Piața Mare
S-a lansat de asemenea și pagina oficială de Facebook Starbucks Sibiu Piața Mare, acolo fiind făcută și o invitație publica celor de vor să savureze o cafea în ziua deschiderii.
”Nu știți cât de mult ne dorim să vă cunoaștem, să savurăm împreună o cafea aromată în Piața Mare și să ne bucurăm împreună de noua noastră casă din Sibiu! Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi minunată!”, se arată în eventul creeat pe pagina oficială de Facebook. Seara de la ora 18.00 are loc și un concert cu cei de la New Levites.

Ultima oră

Comentariul meu