starbucks a modificat ora deschiderii oficiale a cafenelei din sibiu. concert la inaugurare

Prima cafenea din Sibiu a celebrului lanț internațional Starbucks se va deschide vineri, 8 decembrie, la ora 13.00 cu un eveniment special. Seara de la ora 18.00 va avea loc și un concert cu New Levites. Deschiderea pentru public are loc la 16.00.

Reprezentanții Starbucks România au anunțat printr-o informare oficială către Ora de Sibiu că prima cafenea a acestui lanț la Sibiu se deschide în data de 8 decembrie la ora 16.00. Vorbim de cafeneaua din Piața Mare de la numărul 16, a cărei amenajare a durat mai puțin de două luni de zile.
S-a lansat de asemenea și pagina oficială de Facebook Starbucks Sibiu Piața Mare, acolo fiind făcută și o invitație publica celor de vor să savureze o cafea în ziua deschiderii.starbucks a modificat ora deschiderii oficiale a cafenelei din sibiu. concert la inaugurare ”Nu știți cât de mult ne dorim să vă cunoaștem, să savurăm împreună o cafea aromată în Piața Mare și să ne bucurăm împreună de noua noastră casă din Sibiu! Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi minunată!”, se arată în eventul creeat pe pagina oficială de Facebook.
Seara de la ora 18.00 are loc și un concert cu cei de la New Levites.

Ultima oră

Comentariul meu