foto - ioan terea, dosar penal după ce ar fi lovit protestatarii cu mașina. reacția deputatului sibian al psd

Deputatul PSD de Sibiu Ioan Terea a fost implicat miercuri seara într-un incident cu protestatarii adunați în fața Parlamentului. A fost acuzat că i-a lovit pe doi dintre ei cu mașina în timp ce ieșea din curtea instituției. După incident s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă. Deputatul însă are o reacție surprinzătoare.

”Eu ce pot să le fac? Pot eu să îi opresc? Eu nu știam, nu m-a anunțat nimeni oficial, or fi făcut protestatarii plângere. Eu știu ce am făcut, de aia și stau liniștit”, a declarat Ioan Terea.

Deputatul a povestit pentru Ora de Sibiu că nu se simte vinovat cu nimic. ”Eu ieșeam din curte, când protestatarii au sărit pe mașină, au lovit-o cu mâinile și picioarele. Poliția a venit, au făcut cercetări, m-au testat cu etilotestul. Și pentru că protestatarii insistau că sunt băut, deși etilotestul arăta 0, am insitat să mergem și la probe biologice pentru a nu exista suspiciuni”, a spus Ioan Terea.foto - ioan terea, dosar penal după ce ar fi lovit protestatarii cu mașina. reacția deputatului sibian al psd

Deputatul a povestit că polițiștii au luat amprente de pe mașină, au constatat că mașina e lovită pe partea dreaptă, nicidecum în față, așa că e limpede că nu a lovit pe nimeni. ”Am fost la poliție, am dat declarații, la ora 3 am plecat din București către Sibiu. Mașina e lovită pe partea din dreapta, oglinda, dar o să o repar singur, nu cer daune, că nu mă apuc acum de procese și tribunale…”, a declarat deputatul.

VEDEȚI AICI IMAGINI CU INCIDENTUL 

Ultima oră

Comentariul meu