FOTO - Proteste cu incidente în Capitală. Oamenii au ieșit în stradă și la Sibiu

Aproximativ 400 de persoane au protestat miercuri seară în fața Parlamentului României în timp ce în Camera Deputaţilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistraţilor. Și la Sibiu aproximativ 50 de oameni au ieșit în stradă.

În timp ce în Camera Deputaţilor se dezbate legea 303/2004 privind statutul magistraţilor, în fața Parlementului s-au strâns aproximativ 400 de oameni care au protestat împotriva modificării legilor justiției. La un moment dat, au fost şi îmbrânceli între protestatari şi forţele de ordine, după ce mai mulţi manifestanţi au rupt cordonul de jandarmi, ieşind pe şosea şi blocând pentru scurt timp traficul. FOTO - Proteste cu incidente în Capitală. Oamenii au ieșit în stradă și la SibiuNumărul de jandarmi mobilizaţi este foarte mare.
Și la Sibiu aproximativ 50 de persoane au ieșit în stradă și s-au strâns în fața magazinului Dumbrava. Oamenii au mărșăluit pe traseul deja cunoscut, pe Calea Dumbrăvii, apoi pe Mihai Viteazu până la strada Rahovei și înapoi. Sursa foto: Doru Apostol – Facebook

Ultima oră

Comentariul meu