primul club din sibiu destinat petrecerilor pentru adolescenți. ''noa private party'' arată bine

Părinții adolescenților din Sibiu au mari bătăi de cap atunci când trebuie să le serbeze ziua acestora. Acasă nimeni nu mai vrea să facă o petrecere, iar să îi duci la un loc de joacă ar fi ca și cum ți-ai bate joc de propriul tău copil. De acum însă lucrurile s-au schimbat pentru că cineva a avut ingenioasa idee de a deschide un club privat destinat petrecerilor adolescentine.

Să fi părinte de adolescent este probabil unul dintre cele mai frumoase momente trăite în viață. Să îți vezi copilul cu încetul cu încetul devine un adult și se maturizează e un sentiment deosebit. Adolescența nu înseamnă însă numai ’’lapte și miere’’ și inevitabil apar și momente delicate. De exemplu unde să îi sărbătorești ziua de naștere și toată lumea să se simtă bine. NU îl mai poți duce cu siguranță la un loc de joacă, iar să îi spui să ducă bomboane și tort colegilor la școală e ca și cum i-ai râde în față. Sigur, că un club ar fi potrivit și toată lumea ar fi fericită. Dar unde să găsești așa ceva în Sibiu. Ei bine de la întrebarea aceasta s-a născut și clubul NOA.primul club din sibiu destinat petrecerilor pentru adolescenți. ''noa private party'' arată bineManagerul locației are un fiu de 14 ani, care și-a dorit să își serbeze ziua alături de prieteni. Discoteca ar fi fost prea mult pentru ei, un loc de joacă prea puțin, așa că a ținut-o acasă. Nu este însă locul ideal pentru așa ceva, pentru că tinerii își doresc intimitate, un loc în care să se distreze fără să fie ochii părinților ațintiți spre lor. Petrecerea a fost una reușită până la final, iar mama adolescentului s-a gândit să deschidă un loc care să corespundă acestor cereri.
Așa s-a deschis în urmă cu o săptămână Clubul Noa, un club privat, pe strada Râului numărul 34. ”L-am făcut exact după cererile adolescenților, pe care le-am observat la petrecerea fiului meu. Avem lumini și un mixer de sunet profesionale, așa că atmosfera de petrecere e garantată. Avem canapele albe, confortabile, iar mesele sunt cu led-uri colorate, asta dacă se aprind. Dacă nu, vor rămâne la fel, albe”, spune managerul clubului.primul club din sibiu destinat petrecerilor pentru adolescenți. ''noa private party'' arată bine

Totul după placul sărbătoriților
Sărbătoritul își poate ”trata” invitații cu băuturile, mâncarea și tortul aduse de el, nu există nicio restricție în acest sens. ’’Totul este după preferințele sărbătoritului. Nu există un meniu impus sau taxe suplimentare” mai spune managerul clubului.
Și pentru că vorbim de adolescenți, managerul clubului spune că este obligatoriu ca la petrecere să fie prezent măcar un părinte. Acesta are o cameră în care poate sta pe perioada chefului.primul club din sibiu destinat petrecerilor pentru adolescenți. ''noa private party'' arată bine

Loc ideal și pentru petrecerile adulților
Chiar dacă Noa a fost conceput ca un club pentru petrecerile adolescenților, este locul perfect pentru chefurile peroanelor adulte.primul club din sibiu destinat petrecerilor pentru adolescenți. ''noa private party'' arată bine ” Avem o capacitate de 45 de locuri, este exact cât e necesar pentru un chef cu gașca sau cu prietenii. Ne adresăm în egală măsură și adulților. Și eu pot închiria locația pentru petreceri private”, spune managerul clubului.Închirierea se poate face pe trei, șase ore, sau nelimitat. În prețul acesta intră și serviciile unui DJ profesionist. Și cum tot ce e nou se dă repede, dacă aveți o petrecere programată în perioada următoare grăbiți-vă să vă faceți o rezervare. Puteți suna la 0747457478 sau 0720110150 ori să accesați pagina de Facebook – NOA Private Party aici.

Ultima oră

Comentariul meu