mitingul psd sibiu programat pentru sâmbătă a fost suspendat

PSD Sibiu a anunțat miercuri că suspendă mitingul programat pentru ziua de sâmbătă în față la magazinul Dumbrava. Decizia a fost luată pentru a respecta zilele de doliu național după moartea regelui Mihai.

”Evenimentul dureros care marchează în aceste zile istoria românilor, moartea Majestății Sale Regele Mihai I, ne determină să amânăm manifestațiile de stradă programate la final de săptămână. Respectăm hotărârea Guvernului care a decis trei zile de doliu în România și ne înclinăm în fața Casei Regale aflată în suferință din cauza pierderii Regelui Mihai”, se arată într-un comunicat al PSD Sibiu, remis către Ora de Sibiu.
”Ținem să precizăm că PSD Sibiu își menține însă poziția în legătura cu necesitatea organizării unui miting împotriva statului paralel și ilegitim. Suntem datori să ne protejăm cetățenii și ne împotrivim categoric atitudinii agresive, de tip anarhist, a câtorva oameni care vor să creeze haos în țară. Astăzi am ales să facem un pas înapoi pentru că moartea Majestății Sale ne obligă să avem o atitudine respectuoasă și demnă față de acest eveniment tragic, dar rămânem fermi și nu vom sta cu mâinile în sân în fața presiunilor și abuzurilor statului paralel”, se mai arată în comunicatul de presă.

Ultima oră

Comentariul meu