live video - loredana concertează în centrul cisnădiei. se aprinde iluminatul festiv. transmisie în direct

Sărbătoare mare marți seară la Cisnădie. Se aprinde iluminatul festiv în oraș, ocazie cu care Loredana susține un concert. Ora de Sibiu transmite live video pe site si pe pagina noastră de Facebook.

După ce, în decembrie 2015, Smiley făcea spectacol în Piața Revoluției din Cisnădie, după ce Tudor Chirilă (Vama) și Adrian Despot (Vița de Vie) au fost invitați să cânte la Zilele Orașului în această vară, o altă vedetă a show-ului ”Vocea României” va susține un spectacol în orașul de la poalele Măgurii.
Loredana va concerta marți, 5 decembrie, începând cu ora 18 în centrul Cisnădiei, la evenimentul organizat de Primărie cu prilejul aprinderii iluminatului festiv. Una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului promite un spectacol deosebit în orașul cunoscut în întreaga țară pentru recordul celui mai înalt brad de Crăciun. Festivitãțile dedicate inaugurãrii iluminatului de sãrbãtoare vor debuta la ora 16 cu un spectacol pentru copii, organizatorii pregãtind mai multe suprize pentru cei prezenți.

VEZI AICI TRANSMISIA LIVE – ORA 18.00
,,Ne place sau nu, timpul trece cu repeziciune și ne apropiem, din nou, de atmosfera sãrbãtorilor de iarnã. Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, Cisnãdia va îmbrãca haine de sãrbãtoare, oferind locuitorilor un sentiment cald, de bine. Standardul amenajãrilor din oraș a crescut mult, dupã cum observã, deopotrivã, locuitorii și oaspeții noștri, așa cã, de la un an la altul încercãm sã oferim mai mult, atât în ceea ce privește aspectul orașului, cât și spectacolele organizate în aceastã perioadã. Vom pãși în atmosfera de poveste de iarnã pe 1 decembrie când vom deschide patinoarul. E o zi de sãrbãtoare, cu atât mai mult cu cât celebrãm Ziua Naționalã, context în care lansez un îndemn la unitate, la toleranțã și la întoarcerea cãtre valorile naționale și tradiționale autentice. Peste câteva zile, în 5 decembrie, va fi din nou sãrbãtoare la Cisnãdie. O dată cu aprinderea iluminatului festiv ne vom bucura de spectacole de bunã calitate, iar cei mici vor primi, ca de obicei, daruri. În fiecare an am simțit o atmosferã prietenoasã în aceste momente, am vãzut oameni bucuroși, zâmbitori, oameni pentru care meritã sã faci toate eforturile. Mulțumirea comunitãții este singura rãsplatã pe care un aparat administrativ o poate primi. Dar aprecierile nu s-au mãrginit doar la membrii comunitãții, ci mai mulți dintre oaspeții noștri lãudând felul în care aratã orașul. Aceste constatãri venite din exterior nu fac altceva decât sã confirme eforturile noastre și sã ne facã sã fim mândri cã locuim într-o astfel de localitate. Vã invit pe toți în cele douã zile la manifestãrile organizate de Primãrie, pentru a ne bucura împreunã de acea atmosferã unicã, de sãrbãtoare, pe care o întâlnești doar la Cisnãdie. Sã ne bucurãm de tot ceea ce ne oferã frumos aceastã perioadã și sã privim unii cãtre ceilalți cu seninãtate.”, spune primarul Gheorghe Huja.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Bun DJ-ul .. Frumos spectacol facut de el . As prefera sa il vad pe el decat pe Loredana lol .