foto - nunta de aur și argint la copșa mică. șapte cupluri sărbătorite

Consecvenți în păstrarea tradițiilor, Primăria oraşului Copşa Mică și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor au sărbătorit Ziua Națională a României prin cea de-a XIII-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint.

La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, 4 cupluri „de aur” şi 3 cupluri „de argint”, au confirmat faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni și alături de naşi, rude și prieteni, și-au reînnoit jurămintele pentru următorii 25 de ani.
Evenimentul a fost deschis, ca de obicei, la ora 11 de către domnul Primar Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50 respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții ortodocși şi evanghelici şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 7 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile prezente și invitații acestora au închinat apoi un pahar de şampanie, au servit câte o felie de tort alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.foto - nunta de aur și argint la copșa mică. șapte cupluri sărbătorite
Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat conform tradiției și anul acesta medalioane personalizate gravate, sticle de șampanie și o poză înrămată a cuplului la această aniversare. Orașul Copșa Mică își păstrează tradițiile, sărbătorește alături de familii o zi importantă pentru românii de pretutindeni și încearcă să fie aproape de cetățeni la cât mai multe momente aniversare din viața cotidiană.

Ultima oră

Comentariul meu