foto autostrada sibiu – orăștie ciuruită de gropi și denivelări

Autostrada A1 dintre Sibiu și Deva este plină de gropi și denivelări, mai ales pe sectorul 3 al tronsonului Orăștie – Sibiu.

Principala cale de acces între Sibiu și Deva, autostrada A1, a devenit mai nou un drum pe care șoferii fac slalom printre gropi sau pur și simplu riscă să zboare cu mașina din cauza denivelărilor.
Gropile sunt din ce în ce mai dese și din ce în ce mai adânci, lucru demonstrat și de fotografiile postate de cei de la hunedoaralibera.ro. Pe imagini se poate observa că unele gropi de pe segmentul de autostradă au fost „peticite” anterior, însă plombele au sărit și porțiunea de șosea arată ca un drum de țară.
„Așa arată autostrada Sebeș – Sibiu după nici 3 ani de la deschidere. Calitate, nu glumă. Garanția nu cred că a expirat! Trist”, a scris șoferul care a publicat imaginile pe rețeaua de socializare Facebook și care au fost preluate apoi de cei de la Hunedoara Liberă.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. se Fura ,tot ce misca….nimeni nu are interes sa controleze calitatea,de ce ?ptr. ca-s mina in mina ,traim inte-o tara condusa de hoti !

  2. Am venit ieri pe aceasta autostrada . E groaznic , jale ,toata autostrada este plina de gropi risti sa-ti zbore roata daca nimeresti vreo gaura din asfalt . Toti merita impuscati !

  3. Mai romanilor, pana nu aplicam solutia mesterului Manole la noi nu se vor putea face drumuri decente. Deci va trebui sa sapam iar autostrada asta si sa ingropam la baza ei cativa incompetenti sau spagari ce-or fi, care au dat cu subsemnatul la tot felul de hotii. Cred ca dupa asta toate autostrazile se vor face ca la carte si la noi…