fleșeriu după înfrângerea de la galați - ’’am arătat că o echipa foarte slabă’’

Antrenorul lui CSU Sibiu nu și-a menajat jucătorii după înfrângerea de duminică seară de la Galați. Dan Fleșeriu spune că nu a reușit să găsească soluțiile corecte în acest meci. Sibiul a pierdut cu 67-62 (20-14, 12-17, 22-11, 13-20).

”Un meci în care Galațiul a meritat pe deplin victoria pentru determinarea de care a dat dovadă. Noi am fost extrem de slabi, atât în apărare, cât și în atac, unde nici jucătorii noștri, dar nici eu, de la bancă, nu am găsit soluțiile corecte! În primul rând, trebuie să ne regăsim spiritul și plăcerea de a juca împreună, apoi vom putea spera la victorie. Astăzi am arătat că o echipa foarte slabă, de fapt nu că o echipa, ci doar niște jucători care abia s-au cunoscut. Trebuie să muncim mai mult și mai bine, în săptămânile ce vin, și împreună vom reuși!!”, a spus Dan Fleșeriu, la finalul meciului de duminică seară de la Galați.
CSU Sibiu joacă pe teren propriu vineri, 8 decembrie 2017, de la ora 18:30, cu SCM U Craiova. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online, pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro, iar în măsura în care vor mai fi disponibile, se vor mai comercializa și înaintea partidei, la caseria Sălii Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu