video - peste 300 de oameni au protestat pe străzile sibiului. pașnic și fără incidente

Sibienii sunt invitați duminică seară să participe la un nou protest care are ca punct de adunare platoul din fața magazinului Dumbrava.

UPDATE 3 – Protestararii s-au întors în centru (19.55)
După aproximativ două ore cei 300 și ceva de protestatari s-au întors acolo de unde au plecat, respectiv în fața magazinului Dumbrava.

UPDATE 2 – Aproximativ 300 de oameni mărșăluiesc (ora 18.45)
Grupul de protestatari a plecat să mărșăluiască pe traseul Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu – sens giratoriu cu strada Rahovei și retur.

UPDATE – Aproximativ 200 de persoane la protest (18.15)
Duminică seară s-au strâns în fața magazinului Dumbrava aproximativ 200 de oameni. Numărul crește în continuare. Se scandează ”NU plecăm! REZISTĂM” și împotriva PSD-ului și a lui Liviu Dragnea.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Primăria a dat aviz favorabil pentru protestul de duminică, 3 decembrie. Acesta este intitulat ’’Protest și marș cu privire la revoluția fiscală, modificarea legilor justiției și a iminentei greve generale’’. Protestul are ca locație de adunare platoul din fața magazinului Dumbrava și s-a stabilit și un traseu pe care protestatarii se vor deplasa: Piața Unirii – Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu – sens giratoriu cu strada Rahovei și retur. Acesta se desfășoară în intervalul orar 18.00 – 21.00.
Oamenii cer demisia celor două camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, precum şi retragerea legilor Justiţiei. Vom transmite imagini live de la protest, după ora 18.00, pe oradesibiu.ro și pe pagina noastră de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu