csu capotează la galați. sibiul a ratat mult în meciul cu phoenix

CSU Sibiu a pierdut duminică seară în deplasarea de la Galați în fața celor de la Phoenix cu 67-62 (20-14, 12-17, 22-11, 13-20) după o partidă în care echipa lui Dan Fleșeriu a ratat extrem de mult mai ales la aruncările libere.

Sibiul revine cu stângul în campionat după pauza de trei săptămâni din prima divizie. Echipa lui Dan Fleșeriu nu a reușit să câștige în deplasarea de la Galați și a pierdut acolo unde probabil fanii se așteptau mai puțin.
Evoluția echipei a fost oscilantă în cele 40 de minute disputate în sala Dunărea. Gazdele au început mai bine și au și condus după primele 10 minute cu 20-14. Până la pauza mare CSU a revenit în joc, iar diferența pe tabelă după 20 de minute a fost de doar un punct, 32-31 pentru gălățeni.
Sfertul trei a fost extrem de slab. Gazdele s-au apărat mai bine, iar Sibiul a ratat din ce în ce mai mult la linia de aruncări libere. Cu zece minute înainte de final, Galațiul conducea cu 54-42 și se părea că se îndreaptă spre un succes poate nescontat.
Laser&Co au avut o tresărire de orgoliu și au reușit să recupereze punct după punct. Scorul a fost 58-58, cu două minute și nouă secunde înainte de finele meciului, însă finalul a aparținut din păcate echipei Phoenix. Paliciuc a ratat două libere, în timp ce gălățenii au reușit să înscrie. Până la urmă s-a terminat 67-62, iar Sibiul a plătit tribut jocului mai slab în atac, acolo unde doar Laser a strălucit (29 de puncte), iar Popescu, Paliciuc, Davis, Pratt și Kinnard s-au întrecut în ratări.
Urmează acum un meci acasă cu Craiova, partidă care trebuie câștigată de universitari, pentru a arăta că evoluția mai ștearsă de la Galați a fost doar un accident.

CSU:
Dragoste 4, Cooper 13, Laser 29, Kinnard II 4, Pratt 4, Paliciuc 2, Davis 3, Petica 3.

Ultima oră

Comentariul meu