record de vizitatori la muzeul național brukenthal de ziua națională a româniei

Cu prilejul Zilei Naționale a României, Muzeul Național Brukenthal și-a deschis porțile tuturor sibienilor și turiștilor, oferind acces liber de vizitare.

În număr record, anul acesta, de Ziua Națională a României, peste 25.000 de vizitatori au vizitat spațiile expoziționale ale Muzeului Național Brukenthal (Palatul Brukenthal – Galeriile de Artă Europeană și Artă Românească, Muzeul de Istorie Casa Altemberger, Muzeul de Istorie a Farmaciei, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul de Vânătoare și Muzeul de Artă Contemporană).
În consecința lansării Centenarului Marii Uniri, la sediile centrale ale muzeului au fost afișate materiale informative având ca imagine de referință un drapel din colecțiile Muzeului de Istorie Casa Altemberger, confecționat de Berta Dengjel.
Conform acordului de colaborare dintre Muzeul Național Brukenthal și firma Boromir, în data de 1 decembrie a debutat și proiectul în premieră „Descoperă noul gust al culturii”, în prima zi fiind distribuite peste 8.400 de pachete de biscuiți Boromir, personalizate pentru vizitatorii muzeului.

Ultima oră

Comentariul meu