raluca turcan - astăzi, de 1 decembrie vă doresc tot ce e mai bun. la mulți ani, românia!

Astăzi este o zi de sărbătoare pentru toți românii, fie că sunt în țară sau dincolo de granițele ei. Este o zi în care trebuie să fim mai recunoscători, mai mândri, o zi în care iubim mai mult România, spune Raluca Turcan pe contul său de Facebook.

Tocmai pentru că România este țara noastră, a tuturor, avem responsabilitatea să luptăm constant pentru a o face mai bună, mai primitoare pentru noi și pentru copiii noștri.
Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost rodul efortului unor oameni extraordinari care au urmărit cu consecvență obiectivul unității noastre naționale. Interesul României astăzi, este interesul celor mulți. Drumul României astăzi este un drum al prosperității, un drum european. România poate face pași repezi înainte, însă trebuie să fim solidari, să nu rămânem pasivi.
Astăzi, de 1 decembrie vă doresc tot ce e mai bun, vă doresc liniște, în aceste momente atât de agitate, vă doresc speranță, când aveți impresia că nu mai există, vă doresc să fiți mândri că suntem români, oriunde v-ați afla!
La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!

Ultima oră

Comentariul meu