poftă mare în piața mică - începe street food carousel la sibiu

Cel mai vizitat targ de Craciun din tara este anul acesta și mai atractiv deoarece Targul de Craciun din Sibiu ne invită la masa intre 1-10 decembrie. Sibiul gazduieste preț de 10 zile un nou eveniment delicios de Craciun sub numele de Christmas Food Carousel.

Crăciunul este de departe cea mai populara sarbatoare, care aduce bucurie in orice colt al globului, indiferent de traditiile sau forma in care se sarbatoreste. Sibiul, ca oras multicultural, sustine diversitatea si e locul potrivit pentru a oferi celor care il viziteaza o aventurăculinară internationala. O vizita printre cele 14 truck-uri de #streetfood va fi ca o calatorie in jurul lumii, pofticiosii putand incerca burgeri gatiti in stil american, carnati nemtesti autentici, frigarui sau dulciuri italienesti, produse vegetariene sau cu carne dupa retete asiatice si multe alte bunatați.poftă mare în piața mică - începe street food carousel la sibiuCimbru, Gourmet, Home Garden sunt cativa dintre vendorii care revin la Sibiu, lor adaugandu-li-se Taste of Asia, Meat Busters, Arepas Columbianas si altii, fiecare cu retetele si ingredientele lor specifice.
Muzica bunănu va lipsi nici ea astfel ca in perioada festivalului, pe scena din Piata Mica vor urca trupe romanesti precum Otherside, JazzyBIT dar si trupe internationale precum Mike Parker’s Trio Theory din SUA.
Evenimentul are loc intre 1-10 decembrie, in Piata Mica din Sibiu, intre orele 12 si 22. Accesul la eveniment este gratuit.

Ultima oră

Comentariul meu