video - ziua națională a româniei la sibiu. transmitem în direct defilarea de pe coposu

România sărbătorește vineri împlinirea a 99 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia. Și la Sibiu Ziua Națională o să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Ora de Sibiu transmite în direct PE SITE și pe Pagina de Facebook, de la ora 11.00.

Programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României cuprinde printre altele tradiționala ceremonie de depuneri de coroane la sediul fostului Consiliu Dirigent, dar și Defilarea gărzii de onoare și a trupelor, paradă ce va avea loc între 11.00 și 13.00 pe Bulevardul Corneliu Coposu.

Iată mai jos programul complet:
9.00
Onor înaintașilor Marii Uniri – Biserica Sf. Apostoli Petru și Pavel (Biserica dintre brazi), str. Reconstrucției, nr. 17

10.00 – 11.00
Ceremonie depuneri de coroane la sediul fostului Consiliu Dirigent din Transilvania, Str. Nicolae Bălcescu nr. 6.video - ziua națională a româniei la sibiu. transmitem în direct defilarea de pe coposu

11.00 – 13.00
Defilarea gărzii de onoare și a trupelor, B-dul Corneliu Coposu
Expoziție de tehnică militară, parcare Teatrul Național „Radu Stanca”
Standuri de prezentare armament și tehnică militară – Cercul Militar, Bulevardul Victoriei nr. 3–5.

12.00
Muzeul Asociaţiunii ASTRA – „150 de ani de la înființarea Bibliotecii Academiei Române” – expoziție de documente din colecțiile speciale ale Bibliotecii Astra Sibiu, Biblioteca Judeţeană Astra – Str. Gh. Bariţiu nr. 5.

12.30 – Expoziţie fotodocumentară și proiecții de film – Cercul Militar Sibiu Bulevardul Victoriei nr. 3–5.

15.00
Spectacol susţinut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii-Sibiului”, Sala Transilvania, Str. Octavian Goga nr. 1. Spectacol televizat – accesul este liber şi permis până la ora 1445, în limita locurilor disponibile.

17.00
Retragere cu torţe, organizată de structurile din cadrul Sistemului Naţional de Apărare şi Ordine Publică, Cercul Militar – Sala Transilvania – Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”
Itinerar: Bd.Victoriei – Bd.V.Milea – str.Someșului – str.Școala de Înot – str. Nicolae Olahus – bd.V.Milea – bd.Mihai Viteazul – str.Nicolae Iorga – str. Revoluției
Joacă într-un Thriller! Accident? Cere mașina gratuită!

19.00 – 20.30
Concert simfonic susţinut de orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu
Sala Thalia, str. Cetăţii nr. 3 – 5
Accesul este gratuit, pe baza invitațiilor ridicate anterior de la sediul Filarmonicii, în limita locurilor disponibile.

Ultima oră

Comentariul meu