video - foto imagini de la explozia din sibiu. starea răniților este destul de gravă

Cei doi răniți în urma exploziei avută loc la o casă de pe strada Cezar Bolliac din Sibiu, sunt internați la Spitalul Județean Sibiu. Femeia ar putea fi transferată în zilele următoare la un spital din Capitală.

În urma exploziei din imobilul de pe strada Cezar Bolliac, la Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu au fost aduși doi pacienți, un bărbat de 47 de ani și o femeie de 39 de ani.video - foto imagini de la explozia din sibiu. starea răniților este destul de gravă
’’După efectuarea investigațiilor medicale, bărbatul a fost diagnosticat cu arsuri de gradul 2 – 3 pe mâini și față, precum și cu arsuri ale căilor respiratorii iar femeia cu arsuri de gradul 1 -2, de asemenea pe mâini și față. Ambii sunt conștienți și stabili. Bărbatul a fost internat în cadrul Secției Chirurgie Plastică și, în funcție de evoluția sa din zilele următoare, se va decide dacă va fi nevoie sau nu de un transfer la București. Femeia a fost internată în cadrul Secției ORL”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

YouTube video

Autoritățile au deschis o anchetă în urma exploziei de joi seară.

Ultima oră

Comentariul meu