programul de voluntariat fits 2018 - listele se închid în curând
Foto Dragos Dumitru

Au mai rămas două zile până la închiderea sesiunii de înscrieri la Programul de Voluntariat (PV) dedicat celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS).

În cele 8 săptămâni de la deschiderea înscrierilor, începând cu 1 octombrie 2017, s-au înregistrat peste 650 de candidați, jumătate dintre cei înscriși fiind voluntari FITS cu experiență.

Înregistrarea se face online, până la data de 1 decembrie 2017, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul FITS, www.sibfest.ro, accesând link-ul: http://www.sibfest.ro/voluntar/program-voluntariat.html
Școala non-formală a PV FITS desfășoară 7 cursuri de formare în weekend, în perioada ianuarie – aprilie 2018. Recapitulăm și învățăm lucruri noi într-un mediu plăcut, încurajând comunicarea și dezvoltarea personală. Cursurile au o durată de 2 ore, iar la începutul lunii mai are loc evaluarea cunoștințelor dobândite.

În perioada 8 – 17 iunie 2018 sărbătorim FITS la împlinirea a 25 de ani, eveniment care susține excelența în domeniul artelor spectacolului și al educației non-formale, organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu