patru zile cu evenimente pe măsură în sibiu. urmează un weekend prelungit de vis

Începe minivacanța de 1 decembrie și ne așteapă patru zile libere, numai bune pentru odihnă, relaxare, dar și distracție. De Ziua Națională a României sunt pregătite evenimente cu iz patriotic, iar în restul zilelor distracția e pe primul loc.

Cotton Pub s-a închis pentru renovare, dar nu-i bai pentru că se redeschide în 8 decembrie. Pentru că, dacă sunteți obișnuiți să mergeți pe strada Rațiu nr. 9 veți găsi totuși ceva de făcut. De exemplu, puteți lua masa la unul din cele mai bune restaurante din Sibiu- Trattoria Ciao Italia. Recent renovat și el, restaurantul are de oferit un meniu bun de tot, dar și o atmosferă unică. Despre noul look al restaurantului, aici.

De 1 decembrie, la Sibiu sunt organizate mai multe evenimente care sărbătoresc Ziua Națională. Programul complet și orarul acestuia, aici.

Dacă vă îngrijorează cum veți circula în aceste zile, Tursib-ul a stabilit programul de circulație al autobuzelor. Îl puteți vedea aici.

Spitalul Județean are și el un orar stabilit pentru zilele libere, pe care îl puteți consulta aici.

Muzeul ASTRA a programat evenimente care su siguranță că vor atrage sibienii și turiștii veniți în aceste zile la Sibiu. Ce s-a pregătit, citiți aici.

Dacă nu ați ajuns până acum la Târgul de Crăciun din Piața Mare, e momentul. E deschis în fiecare zi, iar magia sărbătorilor se simte cu adevărat acolo. Despre surprizele care vă așteaptă, aici.

Joi, de la ora 19, vă puteți delecta la piesa de teatru ”10”, în regia lui Radu-Alexandru Nica. Spectacolul va avea loc la Teatrul Radu Stanca, iar un bilet costă 20 și 15 lei. Piesa se va juca din nou vineri, 1 decembrie, de la ora 19.

Vineri, de Ziua Națională, Sala Transilvania găzduiește spectacolul folcloric extraordinar ”Noi suntem români”. Intrarea este liberă, iar accesul publicului se face între orele 14.00-14.45.

Tot vineri, de la ora 19, la Sala Thalia, este organizat un concert dedicat Zilei Naționale. Dirijor este Cristian Oroșanu, iar solista de la vioară va fi Cristina Anghelescu.

Premiera națională a filmului ”Marița” va avea loc vineri, de la ora 19, la Teatrul Gong. Detalii despre peliculă, aici. Filmul va fi proiectat sâmbătă și duminică, de la ora 19.

Atelierul de…meșterilit îi așteaptă pe cei mici sâmbătă de la ora 10 și de la ora 12, la Teatrul Gong. Coordonatorul atelierului este Aurelia Călinescu, și este recomandat copiilor între 6 și 10 ani și durează o oră și jumătate.

”Crăiasa Zăpezii” este spectacolul pregătit pentru copii, la Teatrul Gong. Se va juca sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11.

Corul de femei al Corului Bach va susține două concerte de colinde la Biserica Evanghelică. Vor putea fi ascultate sâmbătă și duminică de la ora 18. Intrarea este liberă.

Iubitorii teatrului vor putea vedea sâmbătă, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca, piesa ”Iubire cu năbădăi”, în regia lui Șerban Puiu. Spectacolul durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 20 și 15 lei.

Week-end-ul prelungit se încheie la Teatrul Radu Stanca, cu piesa ”Nora” de Henrik Ibsen, în regia lui Radu-Alexandru Nica. Începe la ora 19, durează o oră și 30 de minute, iar biletele costă 20 și 15 lei.

Ultima oră

Comentariul meu