scandal în mai multe comune din sibiu. totul din cauza poștei române

Sibienii din multe localități rurale ale județului sunt nemulțumiți de activitatea Poștei Române. Ei au semnalat aceste probleme inclusiv la Prefectura Județului Sibiu.

Principala nemulțumire a cetățenilor din mediul rural este legată de serviciile oferite de Poșta Română. Reducerea programului de lucru al factorilor poștali a determinat mari sincope în livrarea corespondenței și distribuirea pensiilor, alocațiilor și a ajutoarelor sociale în mai multe comune din județ: Gura Râului, Marpod, Loamneș, Păuca, Cristian, Roșia, Jina, Râu Sadului. Directorul Oficiului Județean de Poștă Sibiu a fost de acord cu propunerea primarilor de a extinde programul de lucru și a decis să întocmească un plan de mobilitate, care va rezolva problemele în zonele respective.

Asigurarea necesarului de lemne de foc pentru încălzirea locuințelor și a instituțiilor publice a fost un alt subiect pus în discuție de primari. De asemenea, prefectul Adela Muntean a propus conducerii Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sibiu să stabilească un program special de lucru cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale, pentru a scurta timpii de așteptare.

Întâlnirea de lucru de la Instituția Prefectului – Județul Sibiu le-a oferit primarilor ocazia de a-și expune problemele cu care se confruntă direct în fața celor care le pot rezolva. “Până acum, noi sesizam Instituția Prefectului, care le transmitea mai departe. Consider că a fost o ședință eficientă din acest punct de vedere. Dacă promisiunile se vor și materializa, noi vom fi foarte mulțumiți”, a declarat Valentin Ivan, primarul comunei Sadu, președintele filialei județene Sibiu a Asociației Comunelor din România.

Ultima oră

Comentariul meu