mesajul președintelui cj sibiu, daniela cîmpean, cu ocazia zilei naționale a româniei

Daniela Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu este alături de toți românii, și mai ales de sibieni, de Ziua Națională. Îi îndeamnă pe aceștia la unitate și coeziune.

”Dragi sibieni,

1 Decembrie, ziua tuturor românilor, este mereu o bună ocazie de a ne aminti că ceea ce ne unește este mai puternic decât ceea ce ne separă. Îndemnul meu este la unitatea în diversitate, în spiritul unui stat modern, european, în care toți cetățenii să se simtă „acasă”.
Haideți să facem în așa fel încât copiii noștri să aibă aici, în țară, un viitor bun, să nu fie nevoiți să-și caute printre străini împlinirea și aprecierea la adevărata lor valoare.
Cum facem din România o ţară în care e o binecuvântare să te naşti şi să rămâi?

Cred că putem găsi răspunsul în această Sărbătoare a Marii Uniri. Vă invit să fim uniţi în spatele unei viziuni comune pentru dezvoltare – dincolo de culoarea politică, dincolo de apartenența la un grup sau altul. Faptele noastre, ca decidenţi, lideri formali sau informali, simpli cetăţeni, ar trebui să izvorască dintr-o viziune comună pentru o ţară în care ne dorim să trăiască şi copiii copiilor noştri.

La mulți ani, România!”, este mesajul Danielei Cîmpean, Președintele Consiliului Județean Sibiu

Ultima oră

Comentariul meu