foto - trafic bară la bară pe dn7 valea oltului. este și ceață densă

Mini vacanța de 1 decembrie a făcut ca românii să ia cu asalt drumurile spre principalele destinații turistice. Și Sibiul este printre preferințe, iar acest lucru se poate vedea și din fluxul de mașini ce vin din sudul țării pe Valea Oltului. Miercuri seară se circulă bară la vară pe mai multe sectoare.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt foarte crescute pe D7, între Golotreni şi Căciulata, judeţul Vâlcea, pe sensul de mers către Golotreni, unde s-au format coloane de autovehicule care circulă bară la bară. Recomandăm conducătorilor auto să-şi păstreze calmul la volan, să circule cu atenţie sporită şi să respecte cu stricteţe indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei.

Ceață densă pe mai multe sectoare
IPJ Sibiu a transmis și o recomadare șoferilor care merg miercuri seară pe Valea Oltului. În mai multr zone din cauza ceții, vizibilitatea este foarte redusă. ”Recomandam reducerea vitezei de deplasare, folosirea luminilor de ceata si intalnire si evitarea oricarei manevre de depasire”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Foto: INFO Trafic Jud. Vâlcea.

Ultima oră

Comentariul meu