se depun dosarele pentru reînnoirea contractelor producătorilor din piața transilvania

Începând de luni 4 decembrie 2017 și până la data de 20 decembrie 2017 se pot depune solicitările privind contractarea unui punct de vânzare în cadrul Pieței Volante Transilvania.

Producătorii care au fost admiși în sesiunea precedentă, în condițiile în care nu există modificări, vor depune o cerere actualizată, conform Anexei 1 – Procedura specifică de înregistrare a producătorilor, care poate fi accesată pe siteul CJ, http://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2017/04/Piata-Volant%C4%83-Transilvania_procedura-inregistrare_2.0-3.pdf

De asemenea, aceștia vor trebui să prezinte carnetul de comercializare completat cu produsele comercializate până în prezent, iar atestatele de producător trebuie să fie vizate la zi.
Documentele necesare și modul de selectare a candidaților se vor realiza conform Procedurii specifice de înregistrare, aprobate prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean.

Documentele se depun la Consiliul Județean Sibiu, Centrul de Informare pentru Cetățeni (CIC) str. General Magheru nr. 14, până miercuri 20 decembrie 2017 pentru semestrul I al anului 2018.
Evaluarea și selecția producătorilor se va realiza conform Regulamentului de Organizare și Funcționare aprobat prin Hotărârea CJ Sibiu nr. 92/2017, de către o comisie de evaluare.

Dosarele depuse după data de 20 decembrie 2017 se vor recepționa la CIC (Centrul de Informații pentru Cetățeni), urmând a fi evaluate în cadrul sesiunii de selecție pentru Trimestrul II al anului 2018.

Evaluarea dosarelor se va face până la data de 12 ianuarie 2018.

Rezultatul evaluării din sesiunea curentă se va publica pe pagina de internet a Consiliului Județean Sibiu până la data de 15 ianuarie 2018.

Ultima oră

Comentariul meu